4.9
(8234)

Розмір – вибирайте в залежності від того, наскільки велика ваша кухня і скільки людей буде використовувати прилад. Чим ширше холодильник, тим більше місця він займає, але на його полицях поміститься навіть великий довгастий посуд. Також зверніть увагу на глибину, щоб техніка не сильно виступала за лінію меблів. Важливим елементом, хоча на нього часто не звертають уваги при аналізі перед покупкою холодильника, є дверцята. Їх розмір, сторона відкриття і можливість зворотного монтажу. Також пам’ятайте, що однаковий розмір холодильника не завжди поєднується з однаковою місткістю. Два холодильника з морозильною камерою однакових розмірів можуть мати різний простір для зберігання, більш дитально можна перейти по посиланю, та знайти най кращий варіант Холодильник 2 https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/holodilniki.html

Місткість

Якщо ви хочете знати, скільки продуктів можна помістити в холодильник, обов’язково перевірте його чисту місткість. За приблизними підрахунками, на одну людину в холодильнику вистачає 120 літрів простору, на кожного з домочадців ще по 30 літрів, а в морозильній камері 45 літрів вистачить на 1-2 людини. Однак до цих розрахунків слід підходити дуже обережно. Місткість вашого холодильника залежить від багатьох факторів. котрий? Дізнайтеся, відповівши на запитання нижче. Чим більше «так», тим більший холодильник вам потрібен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Цифровая трансформация: почему CRM-система - ключ к успеху компании Perfectum.ua

Розташування морозильної камери

Зазвичай морозильне відділення в холодильнику монтується над або під холодильною камерою. У верхній частині він зазвичай має менший об’єм (близько 45 л), ніж у нижній (близько 100). Однак це не правило без винятків. На ринку ви знайдете моделі, в яких верхня морозильна камера перевищує 100 л Крім ємності, важливим критерієм вибору може бути комфорт використання. Подумайте, яке рішення буде для вас зручніше.

Клас заморожування

Він представлений за чотиризірковою шкалою, яка визначає температуру в морозильній камері і скільки в ній можна зберігати продукти. Пристрої з однією зірочкою зберігають товари свіжими протягом тижня, з двома зірочками – протягом місяця, з трьома зірками – протягом року, а з чотирма зірками – ще довше.

Здатність заморожувати протягом 24 годин

Це надзвичайно важлива властивість. Завдяки йому ви знаєте, скільки продуктів можна помістити в морозилку протягом дня. У холодильниках — від кількох до кількох кілограмів. Якщо ви багато робите покупки і кладете в морозильну камеру багато їжі одночасно, візьміть це до уваги. Важливо не перевищувати денний ліміт і не перевантажувати пристрій. Тоді ви можете бути впевнені, що фрукти чи м’ясо завжди будуть свіжими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Чим замінити чорні сумки: кольори з категорії класики

Час для підтримки температури

За відсутності електроенергії – відключення електроенергії не обов’язково означає зіпсовану їжу в холодильнику. Нові моделі здатні підтримувати температуру навіть при відключенні електроенергії до кількох десятків годин. Якщо у вашому регіоні збої трапляються нечасто і досить короткочасні, розумним вибором буде модель з результатом близько 15 годин, яка зараз стає стандартом на ринку.Холодильник 3

Клас енергоспоживання

Раніше був від D до A+++. Чим ближче до останнього, тим енергоефективним був холодильник. Нещодавно повернувся принцип семибальної шкали від А до G для всіх груп товарів, причому А є найбільш енергоефективним варіантом. Крім того, енергетична етикетка кожного пристрою також показує його середньорічне споживання електроенергії в кВт-год, що дозволяє легко порівнювати моделі. Просто помножте це число на поточний тариф вашого провайдера, щоб швидко побачити, який пристрій буде найбільш бюджетним.

Культура роботи – тихими вважаються пристрої, що видають звук інтенсивністю 40-45 дБ. Шум на кухні, який постійно перевищує 55 дБ, може сильно заважат

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Як зробити калібровку монітора власноруч на Windows чи Apple

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 8234

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: