4.9
(2746)

ОписLedger NANO S PLUS “MYSTIC WHITE” – АПАРАТНИЙ ГАМАНЕЦЬ

Новий крипто-гаманець Ledger Nano S Plus Mystic White випускається у різних кольорах.

Ми спеціалісти в галузі апаратних гаманців та ключів безпеки. Наша мета – полегшити доступ до інноваційних та цікавих продуктів, надаючи незвичайний досвід. Понад 5 років продажів.

Ledger Nano S Plus

– З ПОТУЖНІСТЮ ДО 100 ДОДАТКІВ ОДНОЧАСНО.- ПІДТРИМУЄ БІЛЬШ 5000 РІЗНИХ КРИПТОАКТИВІВ

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2

Еволюція Ledger Nano S.Які поліпшення він включає –

Велика ємність, до 100додатків – Інтуїтивніше зрозумілий інтерфейс.- Великий дисплей.

Крипто-гаманець Ledger Nano S Plus BTC Orange – це фізичний гаманець, в якому можна безпечно зберігати біткойни, ефіріум та інші альткойни.Він також має вбудований дисплей, що дозволяє двічі підтверджувати транзакцію за допомогою кнопок з боків. Що робить транзакції безпечнішими, оскільки хоча безпека комп’ютера, на якому має бути здійснена транзакція, порушена, ззовні вони не зможуть отримати доступ до цих фізичних кнопок.

ОБЛАДНАННЯ ОСТАННОГО ПОКОЛІННЯЦе дозволяє захистити конфіденційні дані гаманця, такі як закриті ключі, які ізольовані від мережі, зашифровані та заблоковані за допомогою PIN-коду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Золотий стандарт: Ромашка в лікуванні та догляді за шкірою

ПІДТРИМУВАНІ ВАЛЮТИ LEDGERNANO S PLUS ПІДТРИМУЄ BITCOIN, BITCOIN CASH, BITCOIN GOLD, LITECON, ETHEREUM та інші ALTCOIN і дозволяє зберігати більше 5500 різних криптоактивів на одному пристрої.Це гаманець на ринку з найбільшою кількістю підтримуваних валют.

РЕЗЕРВНЕ КОПІЮВАННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯВи можете зробити резервну копію облікового запису, записавши слова, з яких вона утворилася, на аркуші відновлення. Відновлення можна легко виконати на іншому пристрої LEDGER або іншому гаманці, сумісному з BIP39/BIP44.Ledger Nano S 2

Ledger Nano S 2

КОЖНИЙ ПУНКТ ВКЛЮЧАЄ

– 1x LEDGER NANO S PLUS- 1x USB-кабель- 3x лист відновлення- 1x ремінець для ключів

Спеціальні функції. Захисний чіпПерестаньте боятися злому: Ваші особисті ключі зберігаються в сертифікованому елементі безпеки (CC EAL5 + ), той самий чіп, що й ваша кредитна картка.

Резервне копіюванняВідновіть, замініть або клонуйте пристрій за допомогою фрази відновлення з 24 слів. Ledger Nano S PLUS відновлює закриті ключі із фрази відновлення.

Броньований проти нападниківГаманці Ledger використовують BOLOS, ексклюзивну пропрієтарну операційну систему, розроблену Ledger. Ця система створює індивідуальний щит навколо кожного додатка у вашому гаманці Ledger, щоб захистити їх від зловмисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Чохли для iPhone 15 Pro: Вибір, переваги та кращі пропозиції від Smartera

Мультивалютність. Керуйте більш ніж 5500 крипто-активами через Ledger Live або інші гаманці, що підтримуються. Завдяки великій ємності можна одночасно керувати до 100 криптоактивами на одному пристрої.

Ledger LiveПростота налаштування та керування вашим пристроєм за допомогою програми Ledger Live. Поєднайте Ledger Live з вашим Nano S PLUS, щоб безпечно керувати криптоактивами з власною підтримкою.

_______________________________________________________________

НАШІ ВІДМІННІ ПЕРЕВАГИ

MercadoLíder PLATINUM – Найкраща репутація Mercado Libre.

Підтримка електронною поштою для запитів щодо його використання.

Щотижневі онлайн-розмови для безпечного зберігання криптографії, де ви зможете розвіяти всі сумніви.Якщо ви хочете взяти участь, зарезервуйте місце після покупки.

Періодичні семінари з його налаштування та використання, щоб уникнути того, що після покупки він не буде використовуватися через страх незнання, як його використовувати.

Отримайте безкоштовну підтримку, щоб прояснити сумніви або якщо ви застрягли в будь-якій частині конфігурації, щоб ви могли завершити налаштування та безпечно використовувати її.

Можливість індивідуальної підтримки телефоном для вашої конфігурації.

ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ

Апаратні гаманці дозволяють безпечно зберігати ваші криптовалюти, але купівля їх у сумнівних або непідтримуваних місцях може бути ціпком з двома кінцями, купуйте з упевненістю в першу чергу в Аргентині, яка продає ці продукти і є офіційним дистриб’ютором основних перевірених брендів на веб-сайти відповідних виробників, і вони завжди можуть проконсультувати вас, щоб ви справді могли підвищити свою безпеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Как повысить конверсию интернет-магазина в дропшиппинге?

Подібно до зброї, якщо ви не знаєте, як її використовувати або сумніваєтеся у її використанні, вона може насправді викликати велику невпевненість, не збільшувати статистику людей, які купили продукт, а потім не використовують його через страх незнання, як його використовувати. використовувати його чи сумніватися у тому, що він був сфальсифікований.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 2746

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: