4.9
(479)

Хочу поділитись приємною та смачною інформацією а саме відгуками що дуже вдало характеризують компанію Світ Трейдер.

Відгуки:

Доброго дня! На протязі двух років робимо закупки подарунків в Світ Трейдер https://ngod.com.ua/uk, нам все дуже подобається: набори цукерок цікаві та смачні, подарунки доставляються вчасно, якісна упаковка, оптимальні ціни. Також завжди радують хороші знижки і додаткові подарунки в якості бонуса ( ще мені подарували модну фірмовий брелок), великим плюсом є розсрочка оплати. Нарікань не було. Хочемо виразити іскренні слова подяки від всіх співробітників нашої компанії.

Плануємо і далі співпрацювати з Світ Трейдер.

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2

Максим / Київ / 15.01.2020

 

Хочемо написати слова вдячності працівникам компанії Світ Трейдер . Наша компанія довгий час не могда вирішити с позтавщиком подарунків, ні одне із пропозицій інших компаній не могло повністю задовольнити поставлені вимоги, і ми були дуже щасливі коли компанія Світ Трейдер змогла порадувати нас наповненням в подарунках, якістю товара, аксесуарами, упаковкою, також приємним здивуванням стали ціни. Привезли подарунки в день як в договорі. Перед приїздом нам подзвонив менеджер і поередив про час. Все пройшло на відмінно. З Світ Трейдер плануємо працювати і надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Розумний дім з IQDIM: Ключ до ефективного та безпечного життя

Наталя / Львів / 27.12.2021

 

Делали заказ на новогодние подарки Світ Трейдер https://ngod.com.ua/uk/catalog в плюшевой упаковке для сотрудников. Игрушка очень качественная и красивая, конфет вкусные и разнообразные. Доставка порадовала. Ждём следующего праздника!

Светлана / Полтава / 25.12.2020

 

Замовляли подарунки до Світ Трейдера вперше і дуже раді тому, що обрали саме цю компанію.Всі обов’язки компанії були виконані на відмінно, а наші вимоги повністю задоволені. Все було виконано як було зазначено в договорі. За день до доставки зв’язався менеджер та попередив про приїзд водія. Приємним подивом стали шикарні упаковки та дуже смачні склади подарунків. Дякуємо за співпрацю.

В’ячеслав / Вінниця/ 15.12.2021

 

Хочемо подякувати команді фірми Світ Трейдер за чудовий новорічний настрій, а також за те, що допомогли вибрати найкращі новорічні подарунки та доставити точно вчасно. Також хочемо відзначити ввічливість, уважність та старанність співробітників компанії, а також устпки за умовами оплати. Подарунки всім дуже сподобалися!!! Плануємо і надалі співпрацювати зі Світ Трейдер

Дмитро / Вінниця/ 15/01/2022

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Як обрати ідеальні суші: практичні поради для справжніх гурманів CrazyСrab

 

Від імені нашої компанії хочу сказати велике спасибі за якісну та оперативну роботу! Ви подарували нам чудовий настрій та чудові подарунки! Ми приємно вражені роботою Вашої компанії. Продовжуйте в тому ж дусі! Діти були просто щасливі отримати такі подарунки! Плануємо і надалі співпрацювати з Morozoff, а також надавати рекомендації для наших колег. Всього найкращого!

Катерина / Чернівці / 17/01/2022

Відгуки про компанію Світ Трейдер Подарунки 2

Відгуки про компанію Світ Трейдер Подарунки 2

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 479

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: