4.9
(8475)

Чистота пивного обладнання – це гарантія створення незараженого і смачного пива, яке купуватимуть із задоволенням. Як домогтися цього показника? Необхідно регулярно проводити дезінфекцію. Для цього є спеціальні склади і девайси. Наприклад, можна відвідати інтернет-магазин My-Beer https://my-beer.com.ua/dezinfektsiia/ і ознайомитися з асортиментом. Кожен обирає самостійно, який метод обробки йому підходить, але варто зазначити, що проводити дезінфекцію потрібно не тільки бочок, крана, а й рук і всього, що стикається з напоєм. дезінфекції пивного обладнання 1

Як правильно мити обладнання?

Спочатку необхідно обробити все мийним засобом, який на поверхні не залишає слідів ПАР. Можна брати навіть класичне господарське мило або екологічно чисті склади без хімічних домішок.

Можна використовувати:

  • мийний засіб;
  • м’яку губку;
  • тканину, що вбирає вологу.

Цим набором вийде не тільки обробити обладнання, інструменти, а й витерти поверхню, щоб на ній не було нальоту. Необхідно якісно вимити бродильню, краник, кришку та інші предмети, які використовуються для приготування. Залишки засобу для чищення завжди обполіскуються прохолодною водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Игра "Авиатор": Особенности, Правила, Стратегии и отличия от других слотов

Особливості дезінфекції

Це найважливіший етап. Порушення мікрофлори пива – найгірше, що може статися. Щоб підтримувати дезінфекції пивного обладнання 4

дезінфекції пивного обладнання 4мікробіологію, необхідно регулярно проводити дезінфекцію. Це може бути як порошковий, так і рідкий засіб або таблетки, які містять ЛЮІР-хлор. Склад розчиняється у воді, а через 15 хвилин його потрібно сполоснути дистильованою або кип’яченою рідиною. Такий варіант не шкодить металу, склу, пластику, але тимчасово буде присутній запах хлору.

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2

Кожен пивовар може сам обирати бренд дезінфекційного засобу, який хоче використовувати. Головне – вивчати інструкцію та рекомендації.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 8475

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: