4.9
(9545)

Компанія «AQUA SERVICE » https://aquaservice.kh.ua/  надає послуги з відновлення  зовнішнього вигляду меблів і килимів, які вони мали на момент покупки. Квартира або офіс будуть мати оновлений, гідний вигляд, радуючи господарів і гостей. Після хімчистки елементи інтер’єру відновлять приємний зовнішній вигляд, запах і стануть приємними на дотик.

Килим або диван є важливими елементами дизайну інтер’єру, які створюють комфорт і затишок, їх зовнішній вигляд безпосередньо впливає на весь інтер’єр. Хімчистка продовжує житя вашим мяким меблямХімчистка1

Основна складність хімчистки полягає в тому

Що ефективно почистити килими та м’які меблі побутовими засобами практично неможливо.

Ідеального ефекту можна досягти завдяки вмінню співробітників клінінгової компанії «AQUA SERVICE » https://aquaservice.kh.ua/himchistka-matrasov  професійними інструментами і обладнанню.

При неправильному застосуванні хімічних реагентів на меблях можуть залишатися неприємні запахи, що в свою чергу може призвести до алергічних реакцій. Крім того, без відповідних навичок і спеціальних знань оббивку можна пошкодити.Тому так важливо довірити хімчистку меблів і килимів професійним і відповідальним співробітникам, які мають великий досвід використання спеціальних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Отдых под Киевом: HOTEL SPA комплекс - райский уголок

Особливістю роботи компанії є швидкий виїзд на об’єкт – в найкоротші терміни вони зроблять кваліфіковану хімчистку меблів і килимів.

Вам не доведеться перевозити великогабаритні предмети інтер’єру – оперативна бригада професіоналів зможе прибрати кілька предметів за один виклик.

Хімчистка використовує новітні, прогресивні технології, завдяки яким килими та меблі безпечні навіть для дітей та алергіків, виконувати роботи в приміщеннях різного призначення, в тому числі громадського.

Хімчистка м’яких меблів

М’які меблі, навіть найвищої якості, рано чи пізно набуває неохайний вигляд і змушує власників шкодувати про покупку. Більшість людей свідомо не купують різнокольорові дивани, яскраві кухонні куточки і білі пуфи, тому що розуміють, що оббивка, незалежно від частоти чищення, рано чи пізно втратить свій первинний вигляд і зношується. Щоб кімната виглядала доглянутою, двічі на рік необхідно проводити хімчистку.Хімчистка 2

Фахівці клінінгової компанії успішно видаляють пил, засохле сміття, старі та свіжі плями різного походження з м’яких меблів. Завдяки передовим технологіям вдається не тільки відновити первинний вигляд оббивки, але й видалити з наповнювача мікроорганізми, що розмножуються, зокрема кліщів, які викликають алергічні та шкірні реакції. Якщо ви збираєтеся чистити м’які меблі самостійно, будьте обережні: навіть найпотужніший побутовий пилосос не в змозі її повноцінно очистити, а звичайна побутова хімія може зіпсувати оббивку і не вивести стару пляму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  EuroCent: Ведущий поставщик БУ ноутбуков из Европы

ФАХІВЦІ ГОТОВІ ДО ХІМЧИСТКИ:

• Дивани будь-якого малюнка та розміру; • Крісла, крісла та пуфи; • Матраци та подушки; • Кухонні куточки; • Більярдні столи.

Фахівці працют з елементами інтер’єру, покритими різними матеріалами, знаючи, який вид очищення підходить для кожного з них. Для прання вони використовують тільки гіпоалергенні, але в той же час сильні миючі засоби. Клінінгова компанія має все необхідне портативне сучасне обладнання, щоб швидко виїхати до вас та зробити хімчистку м’яких меблів.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 9545

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: