4.9
(2736)

Найкращий спосіб провести час разом із друзями – грати в цікаві та веселі настільні ігри для компанії дорослих. Є чимало веселих настілок, в які можна пограти за столом не лише вдвох, а й великою компанією. Правила деяких із них гранично прості, граючи в інші, доведеться трохи подумати. Головне те, що це дуже весело та цікаво! Динамічні настільні ігри для компанії відмінно підійдуть для сімейних свят, вечірок із друзями, незабутніх та веселих корпоративів із колегами. Ще не знаєте, які настілки для великої компанії вибрати? Скористайтеся фільтрами, ознайомтеся з відгуками гравців або просто зверніть увагу на хіти в нашому спеціальному розділі Настільні ігри для компанії.

Інтернет-магазин настільних ігор – вивчайте асортименти, не виходячи з дому.Якщо ви хочете купити настільну гру, яка підійде великій галасливій компанії, або ту, що дозволить провести захоплюючий годинник у тісному колі – заходьте до нашого інтернет-магазину Game Land https://gameland.com.ua/. Виберіть категорію та налаштуйте фільтри, щоб точно вибрати найкращу гру – або зверніться за порадою до онлайн-консультанта.

Мешканцю будь-якого міста нашої країни можна купити настільну гру в інтернет-магазині Game Land – і отримати першокласні розваги в коробці з доставкою додому!

У Game Land для вас зібрані найцікавіші екземпляри настільних ігор, що будь-коли виходили в Україні. Ви можете бути впевнені, що вибираєте із найкращого – адже ми постійно перевіряємо ігри на практиці, знаходимо новинки та рекомендуємо вам.

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Вплив ІТ-рекрутингу на розвиток ринку праці в Україні

Про одну з таких ми хочем розповісти.

Це настільна гра Nanty Narking.

Із щоденника лорда Балморала: 24 жовтня 1894 року, пізній пообідній дощ більше двох днів без найменшої перерви йшов нерівномірним ритмом. Небо, опухле свинцевими хмарами, здається повільно опускаючою стелею кімнати-пастки, яка хотіла злитися зі смогом, що вистилав вулиці Лондона, у пекельному перебільшенні, залишаючи нас усіх підвладними повільному диму. Доречно показати наскільки його вдача відрізняється від зовнішнього вигляду.

настільна гра Nanty Narking

настільна гра Nanty Narking

Бездоганно непроникний, час від часу мене зраджують лише пальці, які неусвідомлено намагаються відтворити стукіт крапель за вікном. Джеймс має повернутись із грошима щохвилини, якби я міг передбачити, що старий Блеквуд буде таким небайдужим, я б ніколи не погодився на пропозицію скласти цей клятий вексель. Стільки тижнів витрачено даремно… Скільки нервів зіпсовано спілкуванням із клерками та бюрократією; скільки ночей безсонні темнозіркові типи та покидьки з Іст-Енду, ймовірно, послані якимсь шахраєм, лиходієм і ганчіркою, який хотів зіпсувати мою кров, одному Богу відомо з якої дуже ірраціональної причини, або просто поставити його огидні жадібні лапи на Я вибрав будинок у Холборні – об’єкт усіх моїх клопотів і клопотів, які турбували мене більше трьох місяців. На щастя, у понеділок я нарешті зможу глибоко вдихнути, оскільки у мене призначена зустріч з нотаріуса в банку на вулиці Гаррік, щоб завершити останні формальності.

Поки Джеймс повернувся з повною сумою … Останнім часом від нього навіть не відходив джентльмен, одягнений у спортивну куртку з хортом на повідку. Багато разів я бачив на власні очі, як він проходив під вікнами моєї квартири, визирав з-під даху свого плоского ковпака на штори, а часом стирчав на кутку, ніби розмовляючи з квіткаркою, але весь час оглядав фасад мого будинку.два дні тому біля доків!? Усе місто гуде від чуток про те, що цей жахливий злочин іноді не був новою «вітриною» Джека Різника чи його прикрого послідовника. Скотланд-Ярд поки що глибоко зітхнув і утримався від офіційної заяви з цього приводу, хоча немає ніякої шкоди, яка б не послужила на користь – весь Іст-Енд зараз сидить, як зайчик. А ще не так давно боббі були там повні рук у зв’язку з заворушеннями, спричиненими відсутністю допомоги міста після останньої повені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Як обрати ортопедичний матрац

настільна гра Nanty Narking 2

Процитувати прислів’я «у бідних завжди вітер в очах» здавалося б істиною дуже низьких польотів, хоча, чесно кажучи, іноді складається враження, що все якраз навпаки. Риба завжди псується з голови, і тому… ой, грюкнули двері внизу! Це має бути Джеймс… Nanty Narking — це гра у вікторіанському стилі, яка значною мірою спирається на літературу Діккенса та Дойла.

Ігровий процес

Все відбувається на карті міста, а його рушійною силою є розміщення будівель і агентів, що належать окремим особам. гравці, які грають в карти послідовно діляться. Кожна з карт є унікальною та приносить солідну частину атмосфери Істенду з жолобами та алеями з темними зірковими типами або екстравагантну пишноту пишно прикрашених Вестендських будуарів і лаунжів. Головне правило гри гранично просте: розіграйте карту і виконайте пов’язані з нею дії. Іноді це буде одна дія, іноді – цілий їх ланцюжок, навіть з кількох поспіль зіграних карт.

Скільки дій ви зробите, залежить лише від вас. Приклади цілей гри – місто, охоплене всюдисущою тривогою, райони, глибоко прониклі агентами або ваш банківський рахунок, обліковий запис нового короля Лондона, нерухомість тріщить по швах – залежать від картку персонажа, яку ви берете перед початком гри. Умови перемоги в ньому відомі лише вам, і ви ніколи не будете впевнені, що хвилює ваших опонентів. Спостерігайте та виводьте висновки, як і личить справжньому Шерлоку Холмсу, а головне грайте, щоб не дати іншим виграти.настільна гра Nanty Narking 3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Особенности использования ниток мулине в рукоделии

Нехай Вікторія буде твоєю! Найважливіші особливості Nanty Narking: ексклюзивні компоненти, сотні красивих ілюстрацій, які легко засвоюються правила гри, швидкий геймплей, повний напруги та взаємодії, глибоко вкорінена вікторіанська тема, помітна в багатьох елементах гри, варіанти гри для досвідчених гравців, забезпечення унікальності наступних ігор

Примітка! Нове видання не містить пластикових елементів (фігурок). Натомість є маркери персонажів і будівель з чудово створеними ілюстраціями та пластиковими підставками.

Детальніше можна ознайомитись з різними настольними іграми у Gameland https://gameland.com.ua/

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 2736

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: