0
(0)

Помічник кухаря по свіжих овочахPomoc kuchenna surówkowОсновна інформація:Ставка (год/нетто)Ставка: 22.70 zlТип угодиUmowa zleceniaПроживанняПо стороні працівникаХарчуваннянадаєтьсяКількість роб год в місяць180-240Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)06:30-17:00, 7:00-19:00, 7:00-21:00, 9:00-21:30, 11:00-21:00, 11:00-22:00перерви до дев’яти годин роботи 15 хвилин, понад 9 годин роботи 30 хвилин;Вихідні дні п’ятиденний робочий тиждень, згідно змінОсновні обов’язки працівника. Характер та особливості роботиОбробка продуктів, необхідних для приготування салатів і свіжих овочевих страв, миття та обробка фруктів і овочів, обслуговування кухонних інструментів (ножів, овочечисток, скребків), підтримання чистоти на робочому місці.Вимогинемає обмежень по вікузнання мови не вимагаєтьсяДодаткова інформація(Температура, робочий одяг)одяг по стороні працівника: футболка або поло, фартух, чорні штани та чорне неслизьке взуття;Медична книжка/ освядчення лікарськеСанепід та ожичення лікарське+380686641106 вайбер

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Всього голосів: 0

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: