Графік роботи встановлюється індивідуально, залежить від процесу, на якому працює людина (Потрібно бути
готовим до частої зміни графіка) Орієнтовний годинник: 5/6:00-14:00 14/18:00-22:00 + надгодини
субота
Робота на пекарні хліба та булочок процеси:
– I РІЗАННЯ
У цьому процесі людина працює поряд з машиною, яка ріже хліб
Працівник кладе хліб у машину;
Другий працівник пакує готову продукцію;
Третій працівник кладе продукти у контейнер
З невеликого конвеєра працівник повинен взяти булочку, змочити її водою та поставити на противень
Монотонна робота, легка діяльність, яка не потребує особливих зусиль
II КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ
Працівники додають варення в готовий продукт (рулети, пончики, булочки), а потім готову продукцію
пакують у картонні коробки.
III Пекарня (тільки чоловіки)
Робота включає вилучення готових продуктів з духовки (духовка гаряча), упаковка готових продуктів на
візки, перевезення продуктів у призначене місце, робота вимагає фізичних зусиль
IV Помічник (робітник фізичний)
Миття пластикових ємностей (не вручну, все робить машина, потрібно тільки забирати ємності з неї)
Миття формочок Складання ємностей один на одного Незалежно на який із процесів призначено працівника, він має у своїх обов’язках миття ємностей, прибирання,
дотримання чистоти, перевезення візків
Поділ на процеси відбувається після прибуття, за це відповідає бригадир (тільки ВІН, агенція не впливає на
поділ співробітників на процеси)
Тільки бригадир, приймає рішення, – майстер (складає графіки, а також дає вказівки для виконання завдань)
Він є контактною особою для співробітників (теми, що стосуються роботи безпосередньо)
Якщо працівник не виходить на роботу, то повинен проінформувати начальника (бригадира) та координатора
агентства, у разі недотримання цього – попередження (приватні прогули, не інформування не виходів на
роботу, загрожують звільненням)
Кожен майстер встановлює перерви індивідуально
Одяг для співробітників надається в пекарні (взуття, шапки, штани, сорочки), але спочатку вам потрібний свій
одяг, будь ласка, зверніть особливу увагу на зручність взуття