КухарСтавка 30 зл\неттоГрафік роботи (робочі дні, зміни, перерва)5:00-13:00,13:00-21:00,14:00-22:00п’ятиденний робочий тиждень, згідно змін – готель працює 24/7Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботиПриготування та видача страв згідно з меню та карткою. Приготування та видача готових страв для груп. Приготування та видача готельних сніданків. Дотримання вимог HACCP (простими словами, щоб все було згідно з нормами санепідемстанції).Вимогикухарі – чоловікидосвід роботи кухаремпольська мова на високому рівніДодаткова інформаціяодяг та взуття по стороні працівника: вимог нема, зручнийМедична книжка/ освядчення лікарськеСанепід та ожичення лікарське+380686641106 вайбер
Кухар з досвідом роботи
Телефонуйте, щоб дізнатися ціну