4.9
(29535)

Незалежно від того, чи йдеться про одномісну автомийку чи автомийку, інвестиції в автомийку самообслуговування потрібно добре спланувати. Від вибору правильного місця до розрахунку витрат до розміру та обладнання системи. Фактори, на які операторам слід звернути увагу, щоб знайти вигідне рішення для своїх потреб, підсумовано нижче як огляд.

Будь-хто, хто планує розпочати роботу з автомийки самообслуговування, повинен заздалегідь ознайомитися з місцем розташування, витратами та прибутковістю. Досвідчені постачальники систем готові проконсультувати інвесторів на МИЙКИ САМООБСЛУГОВУВАННЯ 1етапі планування.

DE-WASH це комплексне рішення «під ключ», включаючи поставку всього допоміжного обладнання, дизайнерські та архітектурні рішення. Доставки обладнання для автомийки по всій Україні, та в країни СНД.

Отримати бізнес-план на свою мийку самообслуговування можна перейшовши за посиланям https://de-wash.com/

Знайдіть правильне місце

Ідеальним місцем для мийки самообслуговування є, наприклад, жвава комерційна зона біля будівельного магазину чи супермаркету, оскільки це призводить до великої завантаженості. Кількість мешканців навколо планованого місця не є вирішальною при виборі. Набагато важливішими є офіційні реєстраційні номери транспортних засобів у названій зоні. Розмір водозбірної площі зазвичай становить від 5 до 10 кілометрів навколо ділянки. При виборі місця також важливо враховувати конкурентну ситуацію. Також варто звернути увагу на те, скільки автомийок вже є в районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Міжнародна доставка посилок для українських онлайн-продавців через платформу Western Bid: Вигідно та зручно

Вибір правильного місця розташування автомийки

Після того, як місце буде знайдено, важливо якнайкраще спланувати використання наявного простору. Крім усього іншого, необхідно визначити оптимальну кількість мийних камер. Для кожної раковини потрібна площа близько 30 квадратних метрів. До цього додається потреба в площі технічного приміщення, яке також становить 30 квадратних метрів. Площа 1500 квадратних метрів, таким чином, повинна розглядатися як мінімальна площа для об’єкта з 3 мийними відділеннями та зонами всмоктування. Тут також необхідно враховувати зони входу і виходу. Рекомендується використовувати прохідні бокси, щоб у мийні бокси можна було входити з одного боку, а виходити з іншого.МИЙКИ САМООБСЛУГОВУВАННЯ 3

Компактна мийка самообслуговування з невеликим простором

Компактні та індивідуально конфігуровані системи для одного або двох користувачів підходять для місць з невеликим простором. Вони дозволяють повністю прати білизну самообслуговування в найменших приміщеннях. Такі системи пропонують прибутковий допоміжний бізнес для автозаправних станцій.

Інвестиційні та експлуатаційні витрати з першого погляду

На обсяг фінансування мийки самообслуговування впливає безліч параметрів. Спектр факторів варіюється від розташування власності та можливих структурних заходів до розміру системи. У рамках потенційного аналізу ці теми детально розглядаються виробником і замовником відповідно до індивідуальної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  6 подсказок, как распознать мошенника на сайте знакомств

Що стосується витрат, важливо розрізняти постійні витрати (серед іншого, витрати на майно або персонал) і змінні витрати на роботу системи самообслуговування. Сюди входять витрати на воду, електроенергію, витратні матеріали, опалення, газ і вивіз сміття.

Інвестиційні та експлуатаційні витрати Мийка самообслуговування

Купуючи автомийку самообслуговування, завжди слід звертати увагу на довговічність системи та економію ресурсів. Одним із способів зниження витрат є, наприклад, використання фотоелектричної системи, за допомогою якої необхідна електроенергія виробляється самостійно. Ще однією можливістю скоротити витрати та заощадити воду є використання біологічної очистки води, тобто оборотну або дощову воду можна використовувати в зоніМИЙКИ САМООБСЛУГОВУВАННЯ 4 самообслуговування.

Вигідні мийки самообслуговування: вибір обладнання та програм

Кількість мийок самообслуговування залежить від місця розташування, доступної площі і, звичайно, цілей і намірів оператора. Щоб віддати належне цьому, багато виробників пропонують широкий асортимент модульних рішень для сфери самообслуговування. Важливо знайти правильне рішення для різних вимог – від мийки високого тиску на одній станції до автомийок. Вигідним додатковим бізнесом є встановлення пилососів самообслуговування та килимків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Вибір навчального закладу для вашої дитини

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 29535

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: