4.9
(9647)

Щоб залишатися на плаву в цей складний час, бізнесу необхідно адаптуватися під нові реалії, підвищувати ефективність своєї роботи та знижувати загальний рівень витрат. Одним із найбільш дієвих способів підвищення ефективності складу є встановлення сучасного конвеєрного обладнання. З його допомогою можна поліпшити логістичні процеси, що відбуваються з товарами, знизити витрати, необхідні на оброблення вантажів, мінімізувати питання з пошуком персоналу, а також звести до нуля кількість помилок.Конвеєрні системи для складу 1

Конвеєрні лінії служать для передачі вантажів між різними логістичними зонами складів. Простіше кажучи, вони переміщують товари до місця зберігання чи видачі. Конвеєри зазвичай працюють в автоматичному або напівавтоматичному режимі, завдяки чому персоналу не доводиться самостійно перевозити вантажі, витрачаючи на це сили та час.

Види конвеєрів

Існує кілька різновидів конвеєрного обладнання:

  1. Стрічковий конвеєр. Вважається одним із найпоширеніших. Він складається з металевої рами, по якій рухається полімерна стрічка. Саме вона й перевозить вантажі на задане місце. Стрічка може рухатися як по горизонталі, так і під певним кутом, що дозволяє організувати роботу на різних рівнях складу.
  2. Роликовий конвеєр. Також вважається досить поширеним. Може бути як приводним, так і неприводним. Таке обладнання підходить для складів різного розміру та успішно застосовується в електронній комерції, сфері автомотив, фармацевтиці та ін.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Купуйте Три-Д панелі в ІМ 3DPaneli.net.ua

У продажу є інші різновиди конвеєрного обладнання. Наприклад, спіральні та вертикальні моделі. Переміщувати конвеєрами можна практично будь-які види товарів: ящики, палети, коробки, конверти та ін.

Зазначимо, що конвеєрне обладнання здебільшого виготовляється модульним. Завдяки цьому полегшуються процеси монтажу, а в майбутньому з’являється можливість його заміни чи масштабування. Самі модулі можуть бути як прямими, так і поворотними, відкидними, розгалуженими, перетину та ін.

Плюси конвеєрів

До переваг можна віднести:Конвеєрні системи для складу 2

  1. Високий рівень надійності. Обладнання розраховане на постійне завантаження та служить десятиліттями, не вимагаючи постійного обслуговування.
  2. Доступну вартість. Усі зроблені вкладення повністю окупаються за 2–3 роки експлуатації.
  3. Широкий вибір модулів. Завдяки цьому можна створювати логістичні маршрути будь-якої довжини та конфігурації.

Якщо у вас залишилися питання або хочете купити конвеєрне обладнання безпосередньо від виробника, рекомендуємо звернутися в компанію Kapelou. Менеджери детально проконсультують та допоможуть підібрати потрібні товари. Компанія пропонує вигідні умови співробітництва та займається обслуговуванням своєї продукції навіть після закінчення гарантійного терміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Как правильно выбрать и купить кондиционер: подробное руководство

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 9647

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: