4.9
(17494)

Металошукач Ace 400i є флагманською моделлю бренду Garrett. Удосконалений і простий у використанні пристрій виправдає очікування як любителів, так і професійних шукачів скарбів. Високі параметри в поєднанні зі зручним управлінням і легкою конструкцією дають нам ефективний інструмент, завдяки якому пошук коштовностей, монет, артефактів або інших металевих предметів буде простим і ефективним, як ніколи раніше.

Інтернет-магазин Garrett Metal Detectors пропонує великий вибір металошукачів Гаррет з доставкою по Україні – Київ, Харків, Одесу, Львів, Дніпро та інші міста, більш  докладніше можна перейти за посиланням https://garrett-md.com.ua

Бренд Garrett є справжнім синонімом якості. З 1964 року компанія постачає на ринок металодетектори високого класу,Металошукач Garrett Ace 400i 1 які характеризуються найвищою надійністю у своєму ціновому діапазоні. 400i є вершиною лінійки Ace. Пристрій характеризується найвищою робочою частотою в порівнянні з попередніми моделями (до 10 кГц), що значно полегшить пошук дрібниць. Знайти їх додатково полегшить спеціальний режим PinPoint, який дозволяє точно відстежити знахідку. Інвестуйте в детектор Ace 400i, і ваші пошуки принесуть багато цінних здобич!

Ми вибираємо металошукач – але спочатку: як він взагалі працює?

Металошукачі – це електронні пристрої, які використовуються для виявлення наявності металів у різних матеріалах – у нашому випадку: під поверхнею землі. Їх часто використовують для пошуку скарбів, археологічних знахідок, виявлення об’єктів, захованих у громадських або промислових приміщеннях. Залежно від моделі металодетектори можуть бути призначені для аматорського або професійного використання, а їх точність може змінюватися залежно від чутливості та характеристик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Як обрати найбезпечніший замок для поштової скриньки: Поради та Рекомендації

Чому взагалі варто братися за виявлення?

Металошукачі корисні в багатьох ситуаціях, таких як пошук золота, срібла, скарбів або історичних предметів. Їх також можна використовувати для виявлення металевих предметів, таких як монети чи намистини, які могли бути загублені на пляжі чи в парку. Їх також можна використовувати в промисловості, наприклад, для виявлення металевих предметів у землі або будівельних матеріалах. Вони також корисні для правоохоронних органів для виявлення небезпечних предметів на пляжах або в парках. Але найголовніше для нас – це джерело веселощів, емоцій і відчутного контакту з історією, з якою ми знайомимося мимохідь, викопуючи ґудзики, монети, нагороди чи навіть гільзи.

Основні характеристики металодетектора Garrett Ace 400i

Фірмовий магазин металошукачів Garrett Metal Detectors пропонує великий вибір металошукачів фірми Garrett недорого.Металошукач Garrett Ace 400i 2

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ

Завдяки спеціальним затискним кільцям і додатковим з’єднанням стріли « Camlocks » конструкція сповіщувача міцна і стабільна. Водонепроникна котушка дозволить вам шукати в будь-яких, навіть вкрай несприятливих умовах.

П’ять режимів роботи

П’ять різних режимів роботи дозволяють шукати певні типи предметів. Ви можете вибрати будь-який метал, ювелірні вироби, реліквії, монети та спеціальні режими.Велика сила

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Виды шкафов-купе для комнаты и спальни

«Увімкни і шукай»

Детектор Ace 400i дуже простий у використанні. Просто вмикайте пристрій і починайте пошук!

РК-Екран, який легко читається

На дисплеї показано чотири приблизних рівня глибини , на яких може знаходитися знахідка: 5 см, 10 см, 15 см і 20 см і глибше.

Система локації PinPoint

Режим PinPoint дозволить точно визначити місцезнаходження знахідки за допомогою рідкокристалічного дисплея, що значно полегшує пошук.

Функція IronAudio

Функція Iron Audio дозволяє сигналізувати про дискриміновані знахідки . Завдяки йому можна легко перевірити, чи містить знайдений предмет залізо.

Цифрова ідентифікація знахідки

Функція цифрової ідентифікації (за шкалою 0-99) дозволяє відбирати знахідки зі схожими властивостями.Металошукач Garrett Ace 400i 3

Вісім рівнів чутливості

Детектор Ace 400i пропонує вісім рівнів чутливості. Завдяки цьому пошук навіть у дуже захаращених місцях буде надзвичайно ефективним!Найвища частота

Найвища частота роботи в порівнянні з попередніми пристроями з лінійки Ace в 10 кГц зробить детектор ідеальним для пошуку дрібних знахідок і металів з низькою і середньою електропровідністю. Крім того, ви можете налаштувати частоту, завдяки чому ви усунете перешкоди, наприклад, від інших детекторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Утепление фасадов: почему это важно и как это сделать

Котушка RHINO TOUGH PROformance для вимогливих користувачів

Удосконалена котушка забезпечує ширше поле пошуку порівняно з конкуруючими рішеннями. У той же час це зменшує вплив мінералізації грунту на роботу детектора.Сучасна система дискримінації

Сучасний візуальний ідентифікатор цілей, графічний аналізатор цілей (GTA), дозволяє відображати електропровідні властивості ваших знахідок. Завдяки цьому можна легко відрізнити цінну здобич від сміття.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 17494

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: