4.9
(1276)

Берцак — це військові тактичні кроссовки для літа. Такі ж зручні, як трекінгові та активні кроссовки — створені для людей, які шукають дихаюче взуття, яке витримає високу температуру в літні дні. Коли мова йде про важку роботу, відповідальну службу чи небезпечну експедицію, яка триває кілька годин без перерви, то стратегія виживання стає найважливішою. Неодмінно літній фрістайл допоможе вам досягти мети.
Переходьте в магазин Берцак по посиланню: https://uhty.com.ua/zamovlennya-bertsi/

Переваги тактичних черевиків без мембрани на літо

Висока повітропроникність і функціональність
Берцак – це легке і міцне тактичне взуття для літа, таке ж зручне, як трекінгове взуття. Вони також будуть добре працювати в міських умовах. Розробляючи їх, ми шукали матеріали, які витримують випробування високими температурами, забезпечуючи високу повітропроникність і належну вентиляцію взуття. Тому в них можна знайти більше, ніж зазвичай. Не тільки балістичні нейлонові вставки, а й кевларові. Все це для того, щоб підвищити комфорт під час ходьби і ноги могли краще дихати. Це чудовий вибір особливо для особливо спекотних днів і там, де є складні умови, і ви шукаєте легке тактичне взуття на літо, зручне як трекінгове взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Виїзне весілля? BRGcatering зробить його незабутнім!

Берці демісезон розпродаж

Повітропроникність взуття завдяки відсутності мембрани GTX

Якщо ви шукаєте повітряні тактичні черевики без мембрани , наша модель підійде. Відсутність мембрани (Gore-Tex) покращує комфорт при носінні та робить їх ідеальними для літніх умов, оскільки вони надзвичайно повітряні та дихаючі. Мембрана Gore-Tex® запобігає намокання, але літнє взуття буде ідеальним і без неї.

 

Високий верх стійкий до потрапляння всередину піску та каміння

Вибирайте високі халяви – легкі військові черевики, стійкі до піску та каміння. Якщо ви вирушите в пустелю чи напівпустелю, ви оціните високий верх із вбудованим язичком, який можна швидко та щільно зашнурувати. Ця операція стала можливою завдяки системі з шести зручних напрямних.

Кросовки летние берцы

Взуття з натуральної шкіри

Нубук, який піклується про ваші ноги
Замість типової зернистої шкіри ми використали якісний нубук. Саме тому верх взуття Берці забезпечує високий комфорт і кращу циркуляцію повітря і дозволяє швидко виводити вологу назовні. Ви оціните це особливо під час літньої спеки або під час піших прогулянок регіонами, розташованими в більш сонячній частині світу. Натуральна шкіра нубук пройшла процес гідрофобізації, що означає, що взуття залишатиметься водонепроникним довше, ніж звичайна шкіра. Це на випадок, якщо під час туру вас застане коротка літня гроза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Для каких потребностей были созданы доски объявлений?

Аксесуари, які ефективно захищають ноги

Берцак – це міцні, легкі тактичні черевики для солдатів і спецслужб. Ми використали засоби, які значно підвищують комфорт ходьби та використання. Знімна, швидковисихаюча устілка вбирає вологу, забезпечуючи нашим ногам комфорт. Шар поліуретану на носках і п’ятах захищає шкіру від пошкоджень. А кевларова вставка – забезпечує рідкісний рівень безпеки.

Легкість і швидкість шнурування

Берцак – це міцні черевики, які також ідеально підходять для стрибків з парашутом, які, звичайно ж, вимагають відповідної підготовки, все завдяки використаній в них системі швидкої шнурівки (закриті люверси). Це рішення запобігає зачепленню строп парашута. Додатковим елементом, який впливає на безпеку джемперів, є неслизька підошва.

Демисезонные бурцы

Міцний з кевларовою вставкою проти проколів

Тверді камені, гостре скло, сталеві цвяхи – для тактичних черевиків Prabos Freestyle це буденність. Нічого великого. Все через те, що в їхню підошву ми поставили протипроколну вставку з кевлару . Так, це матеріал, завдяки якому бронежилети рятують життя.

 

Літні тактичні черевики на підошві, що самоочищається

Ще однією перевагою наших літніх тактичних черевиків є легка, міцна підошва, що самоочищається, що забезпечує дуже хороше зчеплення. Особливо це вам сподобається на слизькому ґрунті, коли посеред спекотного дня вас здивує несподівана злива, яка перетворить суху землю на однорідну брудну масу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Как ухаживать за аккумулятором — a-mega-auto

 

Великий розмір? Для нас це не проблема!

Створюючи тактичні черевики Prabos Freestyle для чоловіків і жінок, ми враховували широкий спектр потреб, коли мова йде про нумерацію взуття. Тому в нашій пропозиції є тактичне взуття під номерами 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,48  тобто взуття як для чоловіків, так і для жінок.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 1276

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: