4.8
(3564)

Ви шукаєте найкращі рішення, які дозволять вам швидко розвивати свої ІТ-проекти? Як щодо ІТ-аутсорсингу? У цій статті ви дізнаєтесь 8 основних причин, з яких компанії по всьому світу обирають цю модель співробітництва. Ознайомтеся з ними та переконайтеся, що це правильне рішення для вашого бізнесу, послуга технічної підтримки  https://digital-systems.com.ua/  для вашої компанії.

Що таке ІТ-аутсорсинг?

ІТ-аутсорсинг — це бізнес-стратегія, яка включає найм зовнішньої людини або компанії для виконання певних завдань. Головна перевага цього рішення, яке робить цю послугу набагато вигіднішою, ніж створення власного ІТ-відділу з нуля — це, звичайно ж, економія грошей.

ІТ-аутсорсинг може здійснюватися у різних формах, включаючи повністю віддалену роботу чи замовлення конкретних проектів. У разі повного аутсорсингу ІТ-послуги компанія, що користується послугами, надає лише специфікації свого проекту, а постачальник послуг займається всіма аспектами реалізації проекту.

У 2019 році світовий ринок ІТ-аутсорсингу оцінювався в 66,52 млрд. доларів США. За оцінками, 2022 року ця кількість досягне 395 мільярдів, а до 2027 року перевищить 585 мільярдів. Це прогнозоване зростання передбачає, що більшість компаній використовують ІТ-аутсорсинг.

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2

ІТ-аутсорсинг  https://digital-systems.com.ua/support-service/  має багато потенційних переваг для компаній

1. Велика кількість кваліфікованих спеціалістів

ІТ-аутсорсинг. Як отримати ІТ-фахівців?Першою причиною, через яку багато компаній вирішили скористатися аутсорсингом, була складність із пошуком кваліфікованих фахівців. Чи знаєте ви, що 53% європейських компаній повідомляють про труднощі з набором ІТ-фахівців? Найбільші проблеми з пошуком співробітників у цьому секторі в країнах Північної Європи, Швейцарії, Німеччини, Великобританії та інших західних країнах. Зазвичай вони шукають підтримки в Україні або більш віддалених країнах, таких як Індія чи Китай. Це дає їм доступ до ширшій базіІТ-аутсорсинг 1

ІТ-аутсорсинг 1 забудовників, завдяки чому вони можуть пропонувати вищі ставки, ніж компанії з внутрішнього ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Продвижение сайта - что нужно и что это дает?

2. Зосередьтеся на основній діяльності компанії

Пошук та управління командою розробників – дуже трудомісткий та складний процес. Відповідно до звіту: «Підготуйтеся до набору ІТ-фахівців у 2023 році – ринок праці у сфері ІТ в Україні», оптимальний процес найму має складатися максимум із двох етапів.

Коли ви вирішите віддати ІТ на аутсорсинг, ви зможете зосередитися на інших важливих речах, на які ви не мали б часу при самостійній роботі над проектом. Навіть якщо у вас є власна команда програмістів, аутсорсинг дозволить їм зосередитись на завданнях, які їм подобаються та які є найбільш ефективними.

3. Зниження витрат

Завдяки аутсорсингу можна значно скоротити витрати.Не дивно, що багато компаній мають причини звертатися за підтримкою, особливо в якісній розробці за нижчими ставками. Завдяки ІТ-аутсорсингу вам не доведеться переводити ціну якість — аутсорсинг дозволяє їх збалансувати.

При аналізі витрат варто відзначити, що аутсорсинг дозволяє заощадити більше, ніж просто на зарплаті працівників. Ви також можете брати до уваги значно нижчі операційні витрати, такі як витрати на процес найму, виплати співробітникам або оренду офісних приміщень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Скважины под ключ: Полный комплекс услуг от проектирования до эксплуатации

4. Економія часу

За величезного дефіциту ІТ-персоналу пошук потрібних людей є великою проблемою. У деяких компаніях підбір програміста займає навіть понад 3 місяці. Аутсорсинг є гарним вирішенням цієї проблеми і дозволяє розпочати роботу над проектом, не витрачаючи час на довгі пошуки та підбір персоналу. Припустимо, ви вирішили працювати з аутсорсинговою компанією. У цьому випадку вони несуть відповідальність за пошук співробітників, які підходять вашому проекту, тому вам не доведеться витрачати свій дорогоцінний час та енергію на цей процес.

5. Загальна відповідальність

Будь-які інвестиції у бізнес пов’язані з певним ризиком. ІТ-сектор змінюється дуже швидко. Співпрацюючи з компанією, що надає послуги ІТ-аутсорсингу, вона бере на себе відповідальність за можливі ризики та допомагає вирішити будь-які проблеми. Хороша ІТ-компанія повинна володіти спеціальними галузевими знаннями, особливо в галузі безпеки та відповідності вимогам. Якщо ви хочете переконатися, що вона справляється з потенційними ризиками, вам потрібно включити це до контракту під час його підписання.

6. Швидке видалення можливих помилок

Збої ІТ-систем порушують повсякденну роботу компанії. Вони можуть мати серйозні наслідки та негативно позначитися на продуктивності та задоволеності як клієнтів, так і співробітників. ІТ-аутсорсингові компанії можутьІТ-аутсорсинг 2 подбати про сервери, резервне копіювання та програмне забезпечення. Вони також зменшать ризик відмови і швидко виявлять будь-які порушення, а потім усунуть їх. Таку турботу навряд чи забезпечать внутрішні ІТ-фахівці, які зараз можуть зосередитися на іншому проекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Особливості тактичних літніх кросівок Берцак

7. Гнучкість

Аутсорсинг допомагає вам швидко та ефективно справлятися з ІТ-завданнями та раптовим збільшенням робочого навантаження. Це корисно, коли певна навичка необхідна протягом короткого періоду часу. Коли ви вирішите передати ІТ на аутсорсинг, вам не потрібно наймати, наймати та звільняти власних співробітників. Це дає більшу гнучкість і дозволяє підлаштовувати кількість програмістів, задіяних у проекті, під поточні потреби.

8. Досвід

В ІТ-аутсорсингових компаніях працюють ретельно відібрані фахівці з багаторічним досвідом роботи у галузі. Також вони постійно розширюють свої компетенції, стежать за новинками ринку та вирішують нестандартні завдання з обладнанням, системами та програмним забезпеченням.

Це фахівці, які працювали з багатьма клієнтами та мають досвід вирішення конкретних завдань. Завдяки цьому вони можуть підказати найкращі рішення для вашої компанії та швидко усунути будь-які помилки. У компаніях, що пропонують послуги ІТ-аутсорсингу, працюють інженери, що спеціалізуються в багатьох нішевих областях ІТ, тому, якщо у вашої компанії виникнуть проблеми з ІТ-інфраструктурою, у команді завжди має бути фахівець, який швидко усуне порушення.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.8 / 5. Всього голосів: 3564

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: