4.9
(871)

Здоров’я наших чотирилапих друзів починається з їхньої травної системи! Ось чому пошук здорової та збалансованої дієти, здатної задовольнити їхні потреби, не є тривіальним питанням; знання того, які продукти корисні, а які ні, справді може мати значення!

Собаки: що їм їсти?

Чи ми знаємо, якими продуктами не можна годувати наших собак і список абсолютно заборонених продуктів (наприклад, шоколад)?Щоб годувати нашого чотирилапого друга здоровим та поживним способом, необхідно пам’ятати про наступні вказівки.Кіт і собака

Харчування собак: правила здорового та збалансованого харчування

Нашим вірним чотирилапим друзям ми повинні гарантувати тільки першокласну їжу і завжди пам’ятати про їхні потреби, як хижаків та тварин, здатних рости миттєво.Основними елементами, які ніколи не повинні бути відсутніми в їхньому меню, є так звані «Високоякісні/повноцінні білки».Крім того, важливо мати на увазі, що коли ми торкаємося цієї теми, ми маємо на увазі не тільки і виключно «прозорий» принцип благополуччя, але також зуби та шерсть.

Корм для собак: корисні порадиВисокоякісні/повноцінні білки м’яса чи риби повинні бути основними елементами у раціоні собаки.Якщо ми вирішимо надати їм готову їжу, ми повинні спочатку переглянути список інгредієнтів на упаковці. Вони мають бути натуральними продуктами, а у разі крокетів м’ясо має бути свіжим чи зневодненим.Правильну звичку харчування можна доповнити кашами, бобовими, фруктами та овочами.Корми, корисні для наших вірних чотирилапих друзів, не повинні містити харчових добавок, штучних барвників та ароматизаторів.Відвідавши сторінку веб-сайту MORANDO https://morando.com.ua/, можна знайти безліч смачних делікатесів, які задовольнять будь-який смак, від сухих продуктів, таких як крокети з індички та баранини, у поєднанні зі смаком коричневого рису, до вологих, таких як буйвол, гусак, яловичина, перепела, кролика і ягняти, змішані з делікатесом з індички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Чому варто брати репетитора з аглійської онлайн

 

Кішки: що вони можуть їсти?

Давайте разом подивимося, які продукти віддати перевагу під час годування кішки.Також у цьому випадку ми пропонуємо відвідати веб-сайт MORANDO,щоб відкрити для себе безліч фантастичних продуктів, які можна застосувати і побачити, як ваш котячий друг росте здоровим.Ми відкриваємо для вас широкий асортимент делікатесів, від сухих кормів MORANDO, таких як крокети з баранини, білої риби, м’яса, індички та кролика, змішані з насолодою білого рису, до вологих кормів, таких як куряче філе та філе тунця у поєднанні з безпомилково впізнаваним та апетитним смаком. лосося, деякі мідії, креветки, краби та качки.Кіт і собака 2

 

Лосось

Лосось – одна з улюблених страв кішок, це поживний і смачний корм, який сподобається котячим!Крім того, ця риба є відмінним джерелом жирних кислот та Омега-3.

 

М’ясо індички

М’ясо індички дуже важливе для годування кішок. Це з тим, що це їжа, багата хімічними речовинами і поживними речовинами, зокрема таурином, який організм кішки не виробляє.Нарешті, серед переваг пропозиції м’яса індички є наявність незліченних білків, які потрібні кішці для власного здоров’я.

Рис

Рис це один із найвідоміших злаків у світі. Він багатий калоріями та сахаридами, а також містить невелику кількість заліза, марганцю та вітаміну В.

Тунець

Тунець – чудовий корм для вашої кішки. Це риба, яка може принести численні переваги для вашого здоров’я, такі як омега-3 та омега-6.Їх внесок необхідний для гарного самопочуття організму і допомагає запобігти серцево-судинним захворюванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Оновіть свій простір за допомогою паркетної дошки: стильний і практичний варіант підлоги

 

Небезпечні продукти, які не можна їсти собакам та кішкам

Кіт і собака 3

Тепер ми підійшли до продуктів, які повинні бути заборонені зі столів наших чотирилапих друзів, і ми пропонуємо список продуктів, які наш собака або кішка ніколи не повинні їсти.

Заборонені продукти для собак та котів

Важливо завжди звертати увагу на те, що входить до їхнього меню. Тому ми повинні розуміти, що люди та тварини повинні харчуватися по-різному і що здоров’я наших друзів також залежить від правильного постачання поживними елементами, що підходять для їхнього метаболізму та їх потреб у харчуванні. Насправді навіть тварини можуть бути схильні до алергії і неправильне харчування може викликати у них висипання на шкірі, запалення кон’юнктиви і болі в шлунку.У цьому MORANDO, безумовно, може бути надійним союзником: він пропонує лише 100% натуральні гіпоалергенні інгредієнти з високою поживною цінністю.Однак компанія не використовує такі інгредієнти, як: штучні ароматизатори, буряки, консерванти, штучні барвники, пшеницю, глютен, кукурудзу, ГМО, курку, картоплю та, нарешті, горох.

Насамкінець, навіть для наших вихованців харчування необхідне для запобігання хворобам та підтримці здоров’я. Вибір на користь унікального асортименту продуктів з високим вмістом м’яса, заснованих на тваринному білку та гіпоалергенних інгредієнтах, таких як продукти, які пропонує MORANDO, безумовно, є відмінним вибором.

MORANDO це нова лінійка продуктів Superpremium виробництва Італії

Крокети у формі серця з інноваційною формулою

вперше на ринку: ексклюзивна комбінація активних інгредієнтів.

Суміш рослинних екстрактів без ГМО, що складається з: грейпфрута, куркуми, винограду, розмарину, гвоздики.

Історія MORANDO — це історія погляду кохання, сповненого пристрасті, яке тривало все життя. «Погляд» Енріко Морандо, який зміг зазирнути за межі сьогодення і завдяки чому став італійським піонером у секторі кормів для домашніх тварин. Довгий шлях, увага та відданість кожній ідеї та вибору зробили можливим створення цього інноваційного продукту.Корм для собакКорм для котів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Септики - що врахувати при виборі?

MORANDO збагачений дорогоцінним компонентом. Наукові лабораторії MORANDO, які завжди приділяли увагу добробуту тварин і захисту навколишнього середовища, випускають ексклюзивну комбінацію активних інгредієнтів. Суміш рослинних екстрактів грейпфрута, куркуми, винограду, розмарину та гвоздики без ГМО.

Переваги MORANDO• сприяє зміцненню природного захисту від вільних радикалів• уповільнює старіння клітин• покращує стабільність і біодоступність Омега 3, що приймається з їжею

Крокети MORANDO характеризуються:• Високий вміст мінеральних солей, вітамінів В і Омега3, без алергенних продуктів• Фактори, здатні стимулювати фізіологічний імунний захист• Здатність гармонізувати та допомагати травленню, росту, самопочуттю кишечника та шкіри

Крокети MORANDO були розроблені з різними розмірами, щоб краще адаптуватися до кожного розміру собаки та котів. Завдяки ексклюзивній рецептурі,вони особливо засвоювані, сприяючи гарному самопочуттю кишечника та шкіри. Miocane втілює в собі всі цінності та історію Morando. Виробляється в Італії, вивчається ветеринарами і не тестується на тваринах; її визнають апетитною та інноваційною рецептурою, якістю відібраних інгредієнтів та відсутністю барвників та консервантів. Лінія також гарантує велику різноманітність форматів в елегантних упаковках MORANDO.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 871

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: