4.9
(2638)

Берці не дадуть вам замерзнути навіть у сильні морози. Вони стануть у нагоді військовим, курсантам, туристам, мисливцям, рибалкам – усім, хто веде активний спосіб життя. Різновидність Берців можна подивитись на сайті Берцак.

Конструкція

Верх берців пошитий з натурального нубука, з боків є щільні кордурові вставки.Берці зимові коричневі

Підошва зроблена із синтетичного композиту. Вона добре ізолює від землі, а завдяки глибокому протектору ви не підсковзнетесь на льоду чи снігу. Анатомічна форма підтримує склепіння стопи.

Як утеплювач використана натуральна вовна.

Застібаються берці на шнурівку зі швидкісними петлями. Одягти або зняти таке взуття можна за кілька секунд. Висока халява захищає від травм, в неї можна заправити зимові штани. Для зручності взування ззаду є нубукова петля.

 

Історія Берців

Історія выробництва Берців походить від 1885 року.Спочатку з невеликого виробника взуття для армії вона перетворилася на повноцінну корпорацію. Величезна популярність взуття BATES швидко привела до розробки та створення додаткових моделей для всіх типів силових структур та функціональності у різних умовах.Попит на взуття БЕРЦІ виріс настільки, що було створено спеціальну лінійку товарів для силових структур держслужби.

Сьогодні БАТЕС постачає елітні військові та правоохоронні підрозділи більш ніж у 50 країнах на чотирьох континентах.Компанія БАТЕСстала одним з найбільших та найбільш шанованих брендів серед виробників уніформи у світі.На сьогоднішній день ніхто не поставив до армії США більше пар взуття, ніж BATES.

Вітчизняні виробники також виробляють цю продукцію по всіх стандартах і дуже якісно.Наприклад компанія БЕРЦАХ у Хмельницькому виготовляє Берці на високоякісному обладнанні та надає гарантію на 3 роки. Звертається увага на самі мінімальні деталі конструкції щоб носіння взуття було приємним.

Технології тактичного та військового взуття

Вибір правильного взуття є одним з найважливіших аспектів комплектації нашого обладнання. З огляду на величезний вибір продукції іноді важко з’ясувати, на які властивості звернути увагу і чим насправді характеризуються використовувані технології, приховані під торговими назвами. Базуючись на продуктах магазину Берцак, ми спробуємо пояснити рішення, які використовуються в тактичних черевиках з нашої пропозиції.

Починаючи з нижньої частини взуття – однієї з найважливіших і вимогливих частин – підошви, слід зупинитися на кількох аспектах. Першим шаром, що відповідає за протиковзкі властивості, є зовнішня підошва, яку іноді називають просто протектором, через те, що саме на ній знаходиться протектор. Цей елемент повинен характеризуватися правильно підібраною сумішшю, адаптованою як до температури, так і до твердості поверхні.Підошва берців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Переводы и удаленная работа - как работают переводчики?

У контексті тактичного та військового взуття, яке використовується в помірній кліматичній зоні, хорошим вибором є універсальні підошви, такі як Vibram TC5+, які використовуються у взутті Merrell MOAB . Відомий італійський виробник, який протягом багатьох років домінує на ринку, є своєрідною гарантією якості використовуваних матеріалів, а також інноваційного підходу та технологічного прогресу. Модель TC5+ ідеально відповідає вимогам до тактичного взуття завдяки використанню специфічного протектора, розташованого в критичних точках. Завдяки цьому рішенню підошва характеризується меншою висотою, що, в свою чергу, забезпечує краще відчуття землі та стабільність. Використаний у ньому компаунд забезпечує зчеплення на мокрій поверхні.

Прикладом моделі, також оснащеної фірмовою підошвою Vibram, є Bates Delta-9 . Використана тут модель Mutant на перший погляд відрізняється від згаданої вище. Широко рознесена, товща і профільована у формі штифтів, що звужуються донизу, протектор набагато краще підходить для пухкого ґрунту: піску або гравію. Гібрид обох профілів – це рішення, яке можна побачити в надлегкому спортивному взутті Velocitor V-Frame Athletic.. Внутрішня панель, виготовлена ​​з круглих шпильок, які врізаються в м’який ґрунт, оточена плоским широким протектором, який забезпечує хорошу підтримку під час бігу по твердій поверхні. У випадку взуття, адаптованого до умов теплої пустелі, слід пам’ятати, що не тільки його вентиляційні та ізоляційні властивості адаптовані до високих температур. Підошви, адаптовані до таких типів середовища, при використанні за низьких температур можуть демонструвати набагато гірше зчеплення, подібно до літніх автомобільних шин.Берці Берцак

Різноманітність профілів протектора: Merrell MOAB 2, Bates Delta-9 і Velocitor V-FrameПроміжна підошва з’єднує протектор з верхом і її основним завданням є амортизація, тому вона зазвичай виготовляється з матеріалів, які добре гасять вібрації, наприклад, сополімер EVA. Однак у більш технологічно просунутому взутті для амортизації використовуються пневматичні системи. Такі системи, як Merrell Air Cushion, крім кращої амортизації, також характеризуються довшим часом збереження своїх властивостей. На відміну від піни EVA, вони не стискаються під тиском. Поліуретан, який використовується, наприклад, у взутті LOWA , також демонструє кращу стійкість до стиснення , що з’являється під торговою назвою DuraPU. У випадку з цим виробником використання поліуретанової проміжної підошви має ще одне значення. Спосіб з’єднання з верхом за технологією Double Injection полягає в тому, що верхню частину взуття поміщають у форму з попередньо відлитою підошвою, а потім вводять додатковий шар поліуретану. Завдяки цьому верх буквально втоплений в середню підошву, що робить місце його з’єднання набагато міцнішим, ніж у випадку проклеювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Зносостійка сталь HARDOX: Ідеальний вибір для вашої промисловості

Графік, що показує відсоток деформації матеріалу під час штучного старінняУ деяких моделях система підошви оснащена додатковими функціями або вдосконаленнями. Технологічно просунута лінія Bates, що містить, напр. Моделі Дельта-8Чи була Delta-9 оснащена системою iCS®, розміщеною в п’яті, що дозволяє регулювати амортизацію відповідно до потреб користувача. Завдяки використанню асиметричного кільця, що обертається, можна вибрати одну з чотирьох систем: максимальне поглинання ударів, більша віддача енергії, підтримка внутрішньої або зовнішньої сторони. У поєднанні з устілкою, оснащеною гелевими зонами амортизації, система гарантує комфорт, ідеально підібраний для користувача. Німецький виробник LOWA пішов в іншому напрямку, зосередившись на одному з найважливіших аспектів безпеки, а саме на підтримці стопи ззаду та з боків взуття. Зовнішня стійка рама LOWA-MONOWRAP®, інтегрована з підошвою, обертається навколо взуття, поєднуючи міцний каблук із полімерним скелетом з боків.Поворотне кільце берці

Поворотне кільце системи iCS дозволяє регулювати положення каблукаБезсумнівно, тип матеріалу, який використовується для виготовлення верху, також є важливим аспектом. У випадку з тактичним взуттям ми рідко маємо справу з моделями, виготовленими виключно з одного матеріалу, як іноді буває з повністю шкіряним трекінговим взуттям. Зазвичай ми можемо зустріти нижню частину зі шкіри та синтетичну верхню частину. Такі рішення найчастіше дозволяють поєднати повітропроникність і водонепроникність з відносно невеликою вагою і гнучкістю взуття. Заслуговує на увагу використання БейтсомСкін Воїна Росомахи. Це замша, отримана зі свинячих шкур, які характеризуються на 40% меншою вагою, ніж бичачі, зберігаючи при цьому їх міцність. Цей вид шкіри поєднує в собі чудову вологовіддачу, комфорт і легкість, тому ідеально підходить для взуття, призначеного для експлуатації в пустельних районах. Крім того, виробник Wolverine Worldwide використовує для просочення своєї продукції перевірений препарат 3M Scotchgard, який захищає матеріал від впливу негативних факторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Ортопедичні матраци на ліжко - як зробити правильний, щоб сон був комфортний

Другим важливим матеріалом, який використовується у виробництві тактичного взуття, є тканина Gore-Tex. Матеріал, який свого часу зробив революцію на ринку, дозволяє зберігати водонепроникність, водночас відводячи вологу зсередини взуття. Завдяки використанню мембрани, впресованої в тканину, вода в газоподібному вигляді пропускається через пори, завдяки чому підтримується внутрішній комфорт. Рідка вода, навпаки, через те, що її окремі молекули додатково з’єднані між собою водневими зв’язками, не може проникнути через мембрану всередину. Через те, що Gore-Tex є досить ніжним матеріалом, його завжди покривають більш міцним матеріалом, таким як нейлон або шкіра. Загальною практикою є виробництво однієї і тієї ж моделі у мембранній та безмембранній версії, як це робить LOWA зі своєю водонепроникною серієюGTX на основі Gore-Tex. Версії без мембрани, в свою чергу, крім нижчої ціни, кращі при більш високих температурах і в сухому середовищі, де не потрібен додатковий синтетичний шар.Берці чорні

Оснащено черевиками Gore-Tex Zephyr GTX з видимою збоку рамою MONOWRAP®Призначені для конкретних умов рішення, безсумнівно, є цінними вдосконаленнями такого важливого елемента нашого одягу. Однак їх слід вибирати з розумом, враховуючи їхню функціональність, а не визначатися кількістю функцій, описаних іменами з великою кількістю ® і ™. Іноді їх корисність лише в нашій програмі та в нашому середовищі може бути незначною, і зазвичай вони збільшують ціну продукту. Комфорт і якість продукту повинні залишатися головними визначальними під час наших покупок.

Переходьте в магазин БЕРЦАК та обирайте свою модель Берців.

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 2638

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: