4.9
(5264)

Новий формат пошуку роботи 999Робота. З кожним роком все більше людей прагнуть знайти собі відповідне заняття з гідною оплатою, але через величезний наплив безробітних зробити це не так легко.

 

Особливості безкоштовного сайту 999 Робота

 

Відмінність цього сайту полягає в тому що розміщення вакансій та резюме, на відміну від інших, абсолютно безкоштовна. Це досягнуто завдяки фінансуванню завдяки Гугл реклами. Гугл реклама на сайті підбирається виходячи з інтересів відвідувачів і так є дуже цікавою і корисною. На сайті використовується інтуітивно зрозумілий пошук та імпорт вакансій з відомих сервісів роботи.

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2

 

Масові звільнення, перехід із однієї роботи в іншу, закриття підприємств – усе це гальмує процес працевлаштування громадян. Люди просто не знають, куди їм звернутися задля забезпечення своєї зайнятості. Раніше з цією метою активно використовувалися газети – кожній людині доводилося витрачати час на пошук відповідного оголошення та телефонні дзвінки роботодавцям. Сьогодні ж процедура пошуку роботи, як і багато дій людей, полегшується завдяки всесвітньому павутинню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Как подключить AirPods к Android: Подробное руководство

 

Охоплення

 

Достатньо популярний 999Робота для пошуку місць працевлаштування охоплює понад 400 тисяч різних вакансій. Напрямки роботи тут зовсім різні, тому кожен гість зможе знайти варіант за своїми вміннями та душею. Додаючи фото у спеціальному розділі, воно автоматично відправляється до так званої галереї претендентів разом з основними даними про людину.

 

В результаті роботодавець може самостійно вивчити резюме користувача та запросити його на співбесіду. Відсоток перебування роботи за 10-15 днів після розміщення оголошення досить високий, тому залишитися незайнятим, виставивши резюме на цьому сайті, дуже складно.

Сайт 999 робота пошук

Сайт 999 робота пошук

 

Як шукати роботу в іншому місті

 

Ринок праці малорухливий: люди тримаються за роботу, а компанії за фахівців. У такій ситуації переїзд заради цікавої роботи – це непростий, але корисний досвід. Ми поговорили з експертом та з’ясували, чому начальники не завжди раді приїжджим та як обігнати місцевих конкурентів, живучи в іншому місті.

 

Гроші, резюме, контакти: що потрібно зробити заздалегідь

У кожного міста та кожної професії свої особливості. Наприклад, у Києві конкуренція значно вища, ніж у регіонах, тому простіше шукати роботу на місці: поки іногородній вирішуватиме питання з переїздом, роботодавець вже знайде місцевого фахівця. У деяких галузях важче знайти роботу віддалено. Наприклад, серед юристів та бухгалтерів дуже високий конкурс на посаду. У такому разі роботодавець розглядає лише місцевих претендентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Ортопедичні матраци на ліжко - як зробити правильний, щоб сон був комфортний

 

До переїзду важливо врахувати ці особливості. Допоможе сервіс «999Робота»: він показує ситуацію за професіями в різних містах — кількість осіб на одну вакансію, приріст пропозицій галузей, середню зарплату, що пропонується.

Сайт 999 робота пошук роботи

Вивчивши ринок праці, оновіть резюме: додайте останній досвід роботи, конкурентну зарплату, інформацію про навчання, перевірте ключові слова. Щоб зорієнтуватися, що писати в супровідному листі, перегляньте вакансії за своєю спеціальністю, відзначте потрібні навички та знання останніх версій програм. Якщо резюме немає або його давно не оновлювали, зверніться до «Готового резюме». Експерти проведуть інтерв’ю та зберуть вашу трудову історію в акуратний документ.

Підтримуйте зв’язки із професіоналами з інших міст, нагадуйте про себе, цікавтеся вакансіями. Часто новий співробітник приходить до компанії завдяки рекомендації одного з колег. Для деяких професій зв’язку головний інструмент роботи. Наприклад, журналіст довго напрацьовує базу контактів, щоб потім дістати будь-який коментар. Корисно заздалегідь отримати телефони, які можуть стати в нагоді на новому місці.

«З досвіду спілкування з кандидатами я знаю, що багатьох рекомендували знайомі чи друзі, які вже жили та працювали у цьому місті, — розповідає Марія Побережна, менеджер відділу «Ррезюме». — Для роботодавців позитивне відкликання співробітника, який добре себе зарекомендував, — це вагомий аргумент».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Блесна SMITH - гарантия успешной рыбалки

Коли віддалений пошук не підходить, варто сформувати фінансову подушку безпеки і спробувати переїхати без конкретного варіанту роботи. Ідеальний варіант – відкласти гроші з розрахунком, щоб вистачило на життя протягом трьох-чотирьох місяців.

 

 

 

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.9 / 5. Всього голосів: 5264

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: