4.8
(198)

Мармур давно користувався популярністю. Шляхетний камінь гармонійно вписується в будь-який інтер’єр, надає йому розкіш та велич. За рахунок щільної структури це відмінний матеріал для виготовлення порталів та оздоблення камінів. Камін з мармуру використовується не тільки як джерело тепла, але і для дизайну інтер’єрів. Високотехнологічна обробка каменю дозволяє надати йому особливої ​​гладкої текстури з оригінальним малюнком.

Світу потрібні мрійники та діячі. Але потрібно більше тих, хто робить те, про що мріє… Ласкаво просимо до нашого світу натурального каміння, яке змінює світ за допомогою невеликого дотику.

Каміни з мармуруКамин из мрамора

Різноманітні забарвлення дозволяють вибирати різні дизайнерські рішення і замовляти камин мрамор на будь-який смак. Мармур добре піддається шліфуванні та поліруванню, а також технології старіння для надання антикварного виду виробу. Волого та вогнестійкий матеріал, що має підвищену міцність. Тривалий термін експлуатації. При дбайливому догляді роками радуватиме домочадців. Натуральний, екологічно чистий матеріал абсолютно безпечний для оточуючих. Навіть при нагріванні не виділяє шкідливих речовин, не втрачає своїх властивостей. Гарний та стильний камін з мармуру завжди збільшить вартість об’єкта нерухомості у разі його продажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Ремонт бытовой техники: как правильно подойти к решению проблем

 

Сходи з мармуру

Ступени из мрамора

Подивіться сходи  ступени из мрамора і різноманітність вибору. Ціни на продукти варіюються залежно від розміру та розміру продуктів, є дешевими чи дорогими чи ні. Мармур, який є широко використовуваною сировиною, в основному використовується у внутрішній та зовнішній частині будівлі. Чорні, бежеві та білі мармурові сходи доступні у кольорах мармуру, мармурові сходи та готові сходи доступні всередині будівлі. Моделі мармурові сходи. Вартість зміниться при замовленні сходів, або ціна буде іншою при замовленні травертинових сходів, а не мармурових. Ви також можете отримати новий вигляд, покривши сходи. Ціни варіюються. Використання мармуру у будівлі є довгоочікуваною сировиною. Також бажано мати охайний вигляд. Кольори можуть бути вибрані відповідно до внутрішнього або зовнішнього дизайну будівлі. Його кольори відрізняються завдяки мінералам, що містяться в ньому, і його можна вибрати, поглянувши на його текстуру і малюнок. Ви можете використовувати мармур, який легко чиститься і виглядає дуже елегантно у будь-якій області.

Асортимент на складі

Мрамор на складе

мрамор в украине можна вибрати та замовити в компанії ANKOR-IK. На складі великий асортимент продукції Онікс, Мармур Іспанії, Італії, Туреччини, Греції, Індії. У нас працюють висококваліфіковані фахівці, які допоможуть визначитися з вибором, враховуючи вашу індивідуальність та смак, а також практичність у тих чи інших умовах різних видів мармуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Ефективні методи буріння свердловин: новітні технології

Наскільки Вам подобається?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.8 / 5. Всього голосів: 198

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

Поділитись: